Tags

, , , , ,

Inmiddels zijn we alweer een tijdje thuis uit Spanje, toen we de deur achter ons dicht deden hadden we al spijt dat we niet langer geboekt hadden. Het weer is nog steeds zo goed in Spanje, ondanks de winter.

Helaas hebben we het magere hondje niet meer gevonden, we zijn nog terug geweest naar de plek waar we hem voor het laatst zagen en hebben daar wat eten neergelegd, maar natuurlijk geen idee of hij dat vindt en anders is het wel een ander diertje die we daar plezier mee doen.

Jammer genoeg heeft niet elk zielig diertje zo’n geluk dat hij gevonden wordt en goed verzorgd wordt. Gelukkig zijn de katjes die we 7 jaar geleden bij ons huis vonden wel goed terecht gekomen. Twee ervan Nero en Frodo zijn door onze dochter geadopteerd en wonen nu in welvaart in Nederland.

Het Podenco hondje Fiep dat ook gevonden werd bij ons Spaanse huis woont nu bij mijn broer en zijn familie en speelt heerlijk samen met zijn grote vriendje Frankie op het platteland van Denemarken.

Er is zelfs een kerstbal voor/van hem gemaakt, hoe leuk is dat.

Verder hebben Ibolja en Rob nog een poesje en hondje in huis genomen die gevonden zijn bij onze Hacienda, zij hebben een enorm goed hart voor dieren.

Het had ook een mooi kerstverhaal geworden als we het magere hondje wat we zagen lopen tussen de pistachegaarden ook hadden kunnen redden maar helaas zwerft deze nog steeds buiten, we zullen voor hem duimen.

Thuis in Nederland zijn de kerstdagen nu net weer achter de rug, we hebben het fijn met de familie gevierd, een dagje bij ons en een dagje bij onze dochter en onze buikjes zijn weer vol gegeten met zoveel lekkers.

Het is een mooi jaar geweest voor ons. Natuurlijk genieten we enorm van onze kleindochter die alweer bijna 17 maanden is. De tijd vliegt werkelijk voorbij.

Ik hoop dat het nieuwe jaar weer veel goeds zal brengen. Er staat weer een hoop te gebeuren.

Volgend jaar, heb ik me voorgenomen, ga ik een lot kopen voor de El Gordo, als het deze maand niet gaat lukken bij de postcode loterij of bij de staatsloterij, wellicht brengt de Spaanse loterij dan volgende keer wel een mooi prijsje voor ons, het is een fascinerende loterij vind ik en wie weet komt er wel een mooi prijsje uit waarmee we ons Spaanse huis nog meer kunnen verduurzamen.

Maar natuurlijk is gezondheid het aller belangrijkste en dat wens ik iedereen toe met een lang en gelukkig leven.

Een dikke kus voor jullie allemaal en vooral lekker genieten van je leven in 2023.

Happy Holidays!

En als het aan mij ligt kom ik heel snel weer in 2023 naar Malaga.