Het nieuwe jaar is inmiddels al 2 weken begonnen en we kijken terug op mooie kerstdagen met de familie en een gezellige Oud en Nieuw met onze vrienden Joyce en Job.

Ik had een menu bedacht met allemaal kleine hapjes uit verschillende landen in de wereld. We zaten van 6 tot even voor 12 aan tafel.

Om 12 uur dronken we een heerlijk glaasje champagne en konden we genieten van een enorme vuurwerkshow, onze buurman had echt voor vele euro’s prachtig siervuurwerk aangeschaft dus zo hadden wij vanuit onze serre een privé vuurwerkshow.

Een nieuw jaar en weer heb ik wat goede voornemens, vaak zijn ze elk jaar het zelfde en meestal houd ik er maar een paar vol. Helaas ben niet zo sportief gestart als onze zoon die er al een halve marathon op heeft zitten. Maar ik begin eerst maar eens om in januari helemaal geen alcohol te gaan drinken en hopelijk houd ik dat langer vol want los van het feit dat dat bij een gezonder eetpatroon hoort scheelt het ook veel geld elke maand. Dat zorgt ervoor dat er weer een ander doel ook beter kan uitkomen want ik wil veel gaan sparen dit jaar en om extra aflossingen te doen op onze hypotheek.

Mijn volgende goede voornemen is om nu eens echt Spaans te gaan leren. Ik ben geen talen wonder maar ik ga het toch proberen en in februari staat een week bij de nonnen in Vught geboekt. Ik heb daar enorm veel zin in maar ik vind het ook ongelofelijk spannend.

Verder ga ik door met veel genieten van mijn leven en ik ben al veel leuke dingen aan het plannen. We zijn al naar de bios geweest naar Avatar, wat een super film is dat. Met onze trouwdag gaan we naar het rijksmuseum en daarna op de Chinese boot eten. Met mijn verjaardag gaan we naar Limburg en België. Tevens zijn er al 2 twee vakanties naar Spanje geboekt.

Het zou ook leuk zijn als we aan het einde van het jaar een grote reis kunnen maken bv naar Mexico want onze dochter die daar het afgelopen jaar vaak is geweest zegt dat dat een prachtig land is.

Genoeg in de pocket dus, laat 2023 maar komen, ik heb er zin in.