About me

88Mijn naam is Ira en sinds maart 2012 ben ik samen met mijn man Lesley eigenaar van een prachtig Spaans huis. Het is een opknappertje, iedere keer als we er heen gaan gaan we klussen maar ook zeker genieten. Samen met onze twee kinderen, Jairo en Cheyenne, mijn ouders, familie en vrienden genieten we enorm van dit projectje!

5 gedachten over “About me”

 1. Annelies gezegd:

  Hallo. Wij zijn Rob En Annelies. Wij hebben een huisje in de buurt van Valencia Wij zijn benieuwd waar jullie huisje in de buurt staat. Misschien kunnen we in geval van problemen wel iets voor elkaar betekenen. Met vriendelijke groet uit een heet spanje

  • Hola
   Wij hebben een huis in de provincie Malaga dus niet echt in de buurt van jullie.
   Groetjes ira

  • Hallo Ira,
   Allereerst wat een leuke blog Ira! Met veel plezier al je belevenissen gelezen! Van het begin tot nu toe. Wat een leuk avontuur! En wat fijn dat je zoveel hulp krijgt van je ouders. Succes met jullie mooie huis, geniet ervan.

   Hallo Rob en Annelies,
   Heel toevallig hebben wij; Jan en Ellen afgelopen maand een huis gekocht 20 km van Valencia, in de plaats Lliria. 25 oktober is de definitieve overdracht. Ik weet niet waar jullie huis staat, wellicht ook in de buurt van Lliria?
   Wellicht kunnen wij als jullie dat leuk vinden in de toekomst wat voor elkaar betekenen, ook al omdat er ons inziens in die omgeving weinig Nederlanders zitten er er door de Spanjaarden niet overal Engels wordt gesproken. We gaan dus ook op Spaanse les.
   Graag hoor ik of jullie daar ook open staan voor contact.
   Met vriendelijke groet, Ellen.

 2. Beste,

  Ik heb met veel interesse een kijkje genomen op je blog. Ik schrijf voor het maandelijkse Nederlandse tijdschrift ‘Kosta’ aan de Costa del Sol en zou graag van je willen vernemen of je eventueel interesse zou hebben om voor ons te schrijven. Als je geïnteresseerd bent stuur ik je wat meer informatie op.

  Indien je nog vragen hebt kan je rechtstreeks bij mij terecht.

  Met vriendelijke groeten,
  Annelies

 3. Marjolein gezegd:

  Hoi Ira,
  Heel leuk zoals je onze reis beschrijft, ik beleef het allemaal weer opnieuw! Toen we er waren was het al prachtig, en nu ik het teruglees en de foto•s zie (ook mijn eigen) geniet ik na van de reis.
  Groetjes,
  Marjolein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s