Naar mate je ouder wordt lijkt de tijd steeds sneller te gaan, op 1 februari werk ik alweer 35 jaar bij de bank.

34 jaar geleden stapte ik in het huwelijks bootje met Lesley.

Elk jaar gaan we iets leuks doen, soms is het gewoon uiteten maar soms maken we ook een mooi reisje. Dit jaar deden we weer eens een dagje Amsterdam, eerst naar het Rijksmuseum en toen eten bij Sea Palace bij het Centraal Station.

We hadden ons trouwfeest in 1989 in de wintertuin bij het Miranda paviljoen in Amsterdam en het jaar erna wilden we daar met z’n twee gaan eten maar door een enorme storm konden we de deur toen niet uit. De jaren erna was het een etentje dichtbij huis ivm onze kleine kids.

Toen we 5 jaar getrouwd waren gingen we met het gezin naar Lanzarote en toen we 10 jaar getrouwd waren naar Florida. Toen we 18 jaar getrouwd waren in 2007 gingen we met z’n twee naar Thailand, de eerste keer zonder kinderen op vakantie, dat vonden we behoorlijk spannend. Deze reis was zo indrukwekkend dat ik de behoefte kreeg om alles op te gaan schrijven en zo is mijn passie voor het schrijven begonnen.

In 2008 ben ik begonnen met deze blog. Ik schrijf dus al 15 jaar op Spaansgeluk het wel en wee van mijn leven. We zaten toen in een tweesprong zeg ik achteraf, wat gaan we nu doen met ons leven nu de kinderen groot zijn en ons niet meer zo hard nodig hebben dachten we. We besloten toen om te gaan onderzoeken of een huis in het buitenland ons nieuwe inspiratie zou gaan geven.

En dat deed het, het was in het begin best zwaar, er kwam zoveel op ons af, daarom vind ik het altijd zo leuk om naar ik vertrek te kijken want wij hebben ook veel meegemaakt, we hebben dan wel niet onze spullen gepakt en ons boeltje achter gelaten maar we hebben wel te maken gehad met hoge kosten en zorgen, het sprookje dat alles maar lukt zonder problemen hebben we ook zien veranderen in een harde realiteit en zelfs ons huwelijk heeft het daardoor wat zwaarder gehad omdat elk van ons zijn tegenslagen op een andere manier benaderde.

Maar we hebben het overleefd en we zijn samen sterker dan ooit.

Voor ons 30 jarig huwelijk hebben we met ons gezin een speciale reis gemaakt naar Dubai en Sri Lanka, een geweldige ervaring was dat. Volgend jaar zijn we 35 jaar getrouwd, het wordt tijd om te gaan bedenken wat we dan gaan doen, het wordt vast weer iets speciaals, neem dat maar van mij maar aan, ik ga er lekker over fantaseren en iets moois bedenken.

Ik houd jullie weer op de hoogte van mijn leven zoals de laatste 15 jaar op http://www.spaansgeluk.com