Tags

, , , ,

Omdat onze kinderen maar 4 dagen samen met ons bij Hacienda la Suerte verbleven had ik een leuk programma samengesteld, rekeninghoudend met hun wensen.

Die spannende wandeling van Caminito del Rey wil ik wel graag lopen, zei onze zoon Jairo. Het is zeker een specatulaire wandeling maar eng is deze beslist niet, misschien alleen voor mensen met hoogtevrees.

Bij mijn moeder speurde ik van te voren ook een lichte angst, maar na de wandeling gedaan te hebben was zij ook overtuigt dat de Caminito del Rey (koningspad wandeling), beslist gedaan moet worden door elke gast van Hacienda la Suerte.Het is zeker één van de must do activiteiten.

Een uurtje rijden bij ons vandaan en je bent in Ardales, de wandeling is bijzonder en onderweg zie je echt prachtige natuur, maar als je na afloop een drankje gaat drinken met uitzicht over de mooie blauwe meren is je daguitstapje helemaal compleet.

Zowel jong als oud heeft van deze dag genoten.