Tags

,

Meeting place 29 maart 12.30 Burriana beach Nerja.

Toen ik daar een paar maanden geleden zat dacht ik, op dit idyllische Spaanse plekje wil ik mijn verjaardag vieren samen met mijn familie en deze wens kwam uit. Mijn ouders waren al 10 dagen in Spanje en verbleven de laatste 2 dagen in Nerja. Wij en de kids kwamen rechtstreeks van het vliegveld af. Zo ideaal als ik het in hoofd had werd het ook. De zon scheen uitbundig, de wijn smaakte perfect en de paella waar restaurant Ayo zo beroemd om is smaakte verrukkelijk. Een aantal van ons gingen zelfs een tweede keer langs de grote pan paella die buiten klaargemaakt was.Kijkend naar de zee, het strand met de palmbomen en naar mijn familie besefte ik heel goed dat ik een dikke bofkont ben om zo mijn verjaardag te kunnen vieren.

Na de lunch moesten de dames natuurlijk nog even shoppen bij het leuke winkeltje Ale-Hop, de mannen bleven nog even lekker een biertje in de zon drinken.

Omdat nog niet iedereen naar het leuke dorpje Frigiliana geweest was besloten we daar nog even een uurtje rond te lopen. Iedereen vond het dorpje schattig, met haar smalle witte goed verzorgde straatjes en na een drankje op een leuk pleintje reden we naar ons Spaanse huis.

Mijn ouders hadden hard gewerkt de afgelopen dagen om alle muurtjes weer wit te maken en het terras aan te vegen, toen we aankwamen straalde ons huis in de volle zon, wat een prachtig huis is het toch. Eenmaal binnen wachtte ons een grote verrassing, een gloednieuwe palletkachel stond er in de huiskamer, cadeau van mijn ouders. We hebben al een palletkachel in de keuken en met nog 1 erbij zijn de avonden niet meer koud in Hacienda la Suerte.

Maar de avond was nog niet om op deze 29 ste maart was nog wat te vieren, 5 jaar geleden hadden we namelijk de sleutel gekregen en we vierden die avond bij onze favoriete tapasbar Manolo ons lustrum. Gezelligheid op zijn best, afsluitend met een heerlijke anijslikeur.