Tags

,

De wintermaanden zijn voorbij gevlogen. Elke dag zag er voor mijn gevoel bijna het zelfde uit. Om 7 uur de deur uit en om half 7 er weer in. Ik werk 4 dagen en 1 dag in de week besteed ik om afwisselend de ene keer met mijn vriendinnen af te spreken, de andere keer om klusjes te doen in en rondom het huis en ik maak ook tijd vrij om op bezoek te gaan bij mijn oma van 97, nu het voorjaar weer is aangebroken kan ik lekker naar buiten gaan met haar.  Maar ik kan ook op mijn vrije dag in de tuin werken, of een wandeling maken of een terrasje pakken. Ik leef weer helemaal op, geweldig vind ik het om de narcissen, de sneeuwklokjes en de tulpen weer te zien bloeien. Ik ben toch veel meer een mens als de zon gaat schijnen. Dat is ook één van de redenen geweest om een huis in het buitenland te kopen, gewoon meer zon uurtjes, meer lekker naar buiten.  Volgende week is het alweer 5 jaar geleden dat we het koopcontract ondertekend hebben. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met mijn ouders en onze kinderen gaan we lekker genieten van de zon in Spanje. In Nederland is het heerlijk nu maar in Spanje beleef ik het voorjaar op zijn best. We hebben een leuk programma, we gaan wandelen, fietsen en scooters huren en dat met de liefste personen van de wereld om mij heen, wat wil een mens nog meer.