Gelukkig hadden wij een hut op dek 8, dus we hoefden niet als eerste s’ochtends van boord maar pas om half 9. Dat vonden wij vroeg zat, na het ontbijt hebben we onze koffers gepakt en om 9 uur stonden we alweer in de haven van Miami, dat ging echt snel.Onze vlucht naar Nederland vertrok pas s’avonds half 7 dus we konden nog even een dagje Miami in, maarja met koffers is dat niet heel handig. Dus we besloten om een taxi te pakken en ons in de Dolphin Mall af te laten zetten, laatste dagje shoppen, niet dat we geld over hadden hoor, deze vakantie heeft er behoorlijk ingehakt, maar een paar kleine dingetjes bij Victoria Secret konden we echt niet laten liggen.

Via Milaan vlogen we weer naar huis waar we 9 januari aankwamen in de middag, mijn 65 jarige paps stond ons als verassing op te wachten, wat een mooie reis is dit geweest echt onvergetelijk, wij zijn echt bevoorrecht om dit te mogen meemaken.