Vandaag is het onze trouwdag, 23 jaar getrouwd alweer. Ik moest vandaag verplicht overwerken, maar na werktijd kwam mijn mannetje me ophalen en zijn we saampjes naar een cocktailbar geweest in Haarlem, om het toch even te vieren.Ik kreeg een prachtig kettinkje met een dolfijnen hanger, dat deed me weer denken aan onze vakantie. Ik vind dolfijnen prachtig en ik word er helemaal blij van als ik ze zie, dus dit cadeau was een schot in de roos.

We hebben het druk gehad nadat we thuis waren gekomen van vakantie, namelijk na 3 dagen dat we weer thuis waren stond er een Franse tennis vriend van Jairo op de stoep. Lucas wilde heel graag naar Nederland komen, en niet alleen voor Jairo.

Het was een gezellige week er werd veel gesproken over de 2 jaren dat de jongens in Amerika getennist hadden, er werd veel gelachen, we hebben familie spelletjes gedaan, zijn uiteten geweest, we zijn bij de familie langs geweest met hem en Cheyenne heeft Lucas Amsterdam laten zien.Die week vloog voorbij, hij is nu weer terug in Parijs en het gewone leven gaat weer door.

We kregen nadat we thuis waren van vakantie van de Spaanse bank te horen dat we nog een experian rapport moesten opvragen, ik had nog nooit van die instantie gehoord. Het blijkt dat je bij dat bedrijf je betalingsgedrag kosteloos kan opvragen, dat document wordt naar je huis gestuurd en daarna moesten wij dit weer doorsturen naar Spanje.

De Spaanse bank had nu werkelijk alles van ons wat ze nodig hadden om de hypotheek aanvraag goed te kunnen beoordelen.

Vandaag kregen te horen dat alles was goedgekeurd en dat ze ons de hypotheek willen verstrekken.

Nu is het wachten op het taxatie rapport want we krijgen 70% van de getaxeerde waarde van het huis aan hypotheek.

Jippie, een stapje dichterbij, eindelijk!