De dag dat de Finse vrienden van onze dochter terug vlogen kwamen haar oma en opa juist aan. Zo ging de feest vreugde smooth over van de één naar de ander.

De band in onze familie is heel hecht, het is altijd één en al gezelligheid als we samen zijn.

Er wordt veel gekletst, gelachen en lekker gegeten en gedronken.

De ene foto aan tafel na de andere foto aan tafel kregen we toegestuurd in de familie app. De gezelligheid spatte er vanaf. We worden er bijna jaloers van. Maar niet echt hoor want we gunnen het enorm aan onze familie, zo leuk om te zien dat die hechte band er is.

Er werd heel toevallig een Mexicaanse avond georganiseerd in het leuke restaurantje la Cocina in Iznajar nou dat is op het lijf geschreven van onze dochter want zij gaat dit jaar in Mexico wonen. Het eten kwam een beetje in de buurt van het echte eten in Mexico zei ze, maar voor de originele authentieke smaak moeten we echt naar het land zelf komen. Nou dat moeten we dan snel maar gaan doen met z’n allen. Goed plan lijkt me.

Ze hebben heerlijk gegeten de afgelopen dagen bij al die restaurantjes vertelden oma en opa, maar de allerlekkerste maaltijd was toch wel de paella, zelfgemaakt door hun kleindochter op de vuursteen op het terras.

Chey werd zaterdag uitgezwaaid en nu zijn oma en opa saampjes op de hacienda tot dat hun vrienden komen. Zo is en blijft het lekker gezellig bij ons prachtige knusse plekje.