Slechts een paar weken per jaar verhuren we ons huis en het fijnste vinden we het natuurlijk als er mensen in komen die voor het huis zijn gevallen omdat het zo mooi authentiek is en dat het zo prachtig landelijk ligt.

Ben je een type elke avond boulevardje lopen met op de hoek broodje van Kootje en Friet van Piet of zit je graag in pup vol met English/Irish People of wil je je begeven tussen de Bratwurst types of Deutsche schnitzels eters als je in Spanje bent, ja dan zit je bij ons fout.

Maar houd je van het echte Spanje zeg ik altijd ga dan zeker 45 minuten van de kust af zitten. Het is hier puur, niet opgesmukt en totaal niet toeristisch en je ziet hier tenminste hoe de Spaanse mensen echt leven. Hier staat er geen patatas Bravas op de kaart en wordt er niet de hele tijd Cava gedronken. Nee de Spanjaarden drinken zelf graag een biertje uit een flesje, een tap biertje (ook de vrouwen) of rode wijn en eten het liefst traditioneel, goed, veel voor weinig en soms wat vet haha. Het is meestal niet zo hip in de restaurants, dat is wel in opmars maar duurt nog een paar jaar voordat ze door hebben dat dat ook buitenstaanders op levert want die zitten nu eenmaal graag in een restaurant met een bloemetje of plantje op tafel, met hippe placemats of mooie tafelkleedjes, mooie sfeerverlichting en leuke schilderijtjes. Alleen ze zijn nog niet zo ver hier, ze zijn niet zo commercieel, ze hebben ook vaak geeneens een website.

Maar ik vind dat juist heel leuk, zo lekker gewoontjes, alhoewel ik natuurlijk ook enorm kan genieten van luxe hoor, maar alles op zijn tijd, voor mij is de afwisseling juist leuk en hier in de buurt heb je ook toprestaurants hoor maar ook heel veel gewone leuke plekjes.

Omdat de gasten die we kregen in de meivakantie hun 45 jarig huwelijks feest kwamen vieren met kinderen en kleinkinderen had ik vlaggetjes opgehangen en een flesje cava klaar gezet, dus laat het feest maar beginnen.

Zo leuk, ik kreeg een mooie foto en een leuk filmpje van het zwemfestijn opgestuurd daar wordt ik nu echt blij van, mensen zien genieten van ons mooie huis. Mijn dag kan niet meer stuk.