Ik ben helemaal in mijn element hier, het is zo fijn om door de tuin te struinen en te zorgen dat alles er netjes uit ziet. Onze olijfbomen staan er mooi bij maar de oleanders hebben het zwaar doordat er weinig regen is gevallen de laatste tijd..

Als ik in de tuin loop dan fantaseer ik allemaal over nieuwe plannen.

Aan de ene kant van de steenoven hebben we nu een mooi terras aan de andere kant wil ik graag nog een buiten keuken blokje hebben. Daar gaan we deze zomer mee beginnen.

De grote studio die naast het huis ligt dat willen we ook ooit gaan aanpakken, daar willen we een appartement in maken en in het laatste gedeelte, daar waar je dat kleine raampje ziet, misschien een gym om te kunnen sporten. Maar dit kost allemaal zoveel geld dat kunnen we nooit in 1 keer bekostigen dat moeten we in delen gaan realiseren. Dure ideeën ja, maar van die fantasieën bloei je op, ik tenminste wel.

De laatste dag deed Lesley nog de laatste kleine klusjes zoals het zwembad nog een keer schoonmaken, de rookmelders nalopen, de houten stoelen en tafeltjes aandraaien, het sleutelkastje schoonmaken en smeren, gasflessen vervangen, lampje vervangen bij het zwembad, het hek repareren achter bij de jeu de boules, genoeg gedaan dus. Ik had alles van binnen nog even schoongemaakt, de bedden op gemaakt en de ramen gelapt.

Het washok cq rommelhok is ook opgeruimd en de koelkast is schoongemaakt en het laatste dweiltje bij het zwembad is ook gedaan. Het ziet er allemaal weer tip top uit.

Lekker hoor de hele dag rommelen bij het huis en we zijn niet uiteten geweest maar hebben de restjes opgemaakt.

Op onze laatste avond genoten we nog even van de gezellige lampjes, het is weer omgevlogen de laatste 10 dagen, echt jammer dat we weer naar huis moeten. Ik ga het weer missen maar over 2 maanden zijn we er alweer.