Vorig jaar hadden we een groot bord langs de weg geplaatst om aan te geven: mensen hier is het en hier moet je naar rechts. Helaas kregen we al snel iemand van de gemeente op ons dak omdat dat bord helemaal niet langs de weg mocht staan, het was te groot dus te gevaarlijk vonden zij. Wij vonden het wel meevallen want het stond immers een paar meter van de weg af maar goed we moesten het toch weg halen en nu staat het bord op ons eigen terrein.

Tijdens het opruimen liep ik tegen een plankje hout aan en ik zag ook een paaltje en vroeg aan les of hij hier iets van kon maken, ik vroeg of hij een puntje aan het plankje wilde zagen om er zo een nieuw wegwijzer bordje van de maken voor aan de weg.

Nou helemaal goed gelukt, deze is een stuk kleiner dus daar kunnen ze niks van zeggen denk ik, we proberen het gewoon.

De wisetria die aan het begin van onze vakantie zo prachtig rosé kleurde is nu inmiddels paars geworden en begint al uit te vallen, meestal bloeit deze rond de 1.5 maand en daarna wordt hij groen en komen er peulen in. We genieten er nog even van.

Als lunch aten we lekker thuis een gezonde gazpacho, een koude tomatensoep met daarin allemaal gezonde groentjes.