Omdat wij zo van uit eten houden hadden we besloten deze vakantie het ontbijt over te gaan slaan en alleen een lunch en een avond maaltijd te nemen om zo toch een beetje in balans te blijven, tegenwoordig is dat ook hip en heet dat Intermittent fasting, je eet dan 8 uur op een dag en 16 uur eet je niet niet. Dat gaat ons goed af dat komt ook omdat we ons vaste ritueel in de morgen hebben.

Natuurlijk eerst lekker uit slapen en daarna de plantjes water geven en wat schoffelen en voor je het weet is het alweer lunch tijd.

Meestal eten we dan pas rond 2 uur omdat we die avond ervoor nog zeker tot 22 uur aan tafel zitten.

Op deze zondag had restaurant la Cocina in Iznajar een speciaal keuze menuutje en het eten is daar altijd erg goed vandaar we daar gelukkig op tijd gereserveerd hadden want het zit vol voordat je het weet. Heerlijk eten voor weinig geld.

We hadden dit keer gekozen als voorgerecht voor Lesley de sate en voor mij een viskoekje. Als hoofdgerecht namen we beide de kip met patat met koolsalade en toe een lekker citroen taartje.

Eigenlijk is dit dus ons ontbijt, haha. Lekker hoor. Zo komen wij de dag wel door.

Je begrijpt denk ik wel dat we in de avond ook nog vol zaten na zo’n royale lunch dus alleen een lekker neutje gedronken hebben en dat was het dan voor vandaag.