Tags

, , , , , , ,

Het is alweer vrijdag, wat gaat het toch snel die dagen. Lesley had tijdens deze vakantie één doel en dat was het zwembad afdekken voor de winter. Hij had het wel even uitgesteld tot hij een beetje ontstresst was en er klaar voor was in zijn hoofd.

Vandaag regende het pijpenstelen en juist vandaag had hij er goesting in. Ik snap dat niet wacht dan even een dagje wie weet is het dan wel droog, maar nee hoor vandaag moest het gebeuren besloot hij vastberaden.

Zijn zus ging hem helpen, als twee verzopen katjes stonden ze het zeil over het zwembad te trekken, ze zijn er zeker ander half uur mee bezig geweest en al die tijd bleef het stevig door regenen. Ik was ondertussen binnen lekker droog een muurtje aan het verven in de badkamer. Ik had het beter bekeken.

Ik vond dat ze wel iets van zonneschijn verdiend hadden, dus reden we naar het kleine dorpje Algarinejo, wat ligt tussen de olijfgaarden, naar restaurant La Huella.

Nicolas de Argentijnse eigenaar schonk voor ons een lekker drankje in en begon met het verwennen en gaf ons een lekker stukje brood met boter die zwart was van de olijven.

We complimenteerden de eigenaar met de nieuwe inrichting, het ziet er nu nog leuker uit. Er staat een gezellige kerstboom om de sfeer nog meer te verhogen, dat zien we niet zo vaak in een restaurant in Spanje.

We lieten ons weer verleiden door een voorgerecht, alles op de kaart ziet er namelijk zo smakelijk uit dat je alles wil proeven.

We kregen eerst een amuse van het huis, deze zag er prachtig uit.

Elvira en ik hadden de vegetarische kerrie samosa’s besteld.

Lesley had avocado met tonijn, dat zag er ook echt geweldig uit, maar wat een bord voor een voorgerecht.

We vergissen ons er elke keer in dat je eigenlijk in Spanje een voorgerecht moet gaan delen omdat ze vaak zo groot zijn.

Ik had als hoofgerecht mijn favorietje, de steak tartare, oh wat smaakte deze heerlijk en zo leuk gepresenteerd.

Les had de tournedos met truffel paté en likte zijn vingers er bij af.

Elvira had een lekker mals stukje varkensvlees, ook met een prachtige opmaak.

Daarna wilde we het toetje graag delen want anders moesten we echt naar huis gaan rollen.

Dit restaurant is echt fantastisch, de prijs kwaliteit is ook ontzettend goed, we kregen zelfs als vaste gast korting op de rekening en zo blijven we dus terug komen want alles klopt hier.

Toevallig speelt Nederland tegen Argentinië vanavond, maar de winnaar van het eten van vandaag is bij ons al bekend.