Tags

, ,

Wat was het een prachtig verjaardags weekend geweest, met veel gezelligheid, eten en drinken. We zaten gisteravond nog zo vol van 3 dagen eten, dat alleen een klein kopje soep en een geroosterd broodje met knoflook boter voldoende was. Mijn broer en schoonzus kwamen ook nog even een glaasje drinken voordat zij uiteten gingen met hun vrienden. We hadden een lekker stukje kaas gehad die ze gekocht hadden tijdens hun tour bij de kaasboerderij. Ze waren ook nog bij de bier brouwerij geweest vertelde ze. Daar hadden wij allemaal geen tijd voorgehad maar ik zeg altijd je moet iets overhouden om terug te komen.

De volgende dag moesten we om 10 uur al uit het huisje, het moest netjes achtergelaten worden dus we stonden om 7 uur al op om te ontbijten om daarna aan de schoonmaak te beginnen. Om 10 uur kwam de taxi ons halen. We reden naar de supermarkt om de statiegeld kratjes terug te brengen en daarna liepen we nog even door het dorpsstraatje. We zagen onderweg ook een aantal mooie bronzen standbeelden staan. De jutter staat in de Dorpsstraat en van de zeeman/ontdekkingsreiziger Willem de Vlamingh staat een beeld aan het water vlakbij de boot.

Ik kreeg van mijn moeder een leuk zeehond kopje, deze kan in het water drijven, leuk voor in ons Spaanse zwembad. Zo los gefotografeerd ziet het zeehondje er misschien een beetje eng uit maar als je het in het water ziet drijven ziet het er juist heel schattig uit.

We dronken nog kopje chocomelk bij restaurant Gestrand, dat was ons eerste restaurantje en ons laatste restaurantje van onze Vlieland trip, de cirkel is rond.

We stapten om 11.50 op de boot. Van de 5 Waddeneilanden hebben we er nu 3 bezocht. Nog 2 te gaan.

In Harlingen aangekomen hebben we nog geluncht en toen was dit verjaardag weekend echt voorbij. Wat was het weer een mooie verjaardags belevenis zo met familie en vrienden, iets om nooit meer te vergeten.

Tja en waar zal Chey volgend jaar haar verjaardag vieren? We gaan het zien, met onze dochter die heel avontuurlijk is weet je het nooit.