Tags

, , , , ,

Als er wordt gevraagd hebben jullie een lekkere rustige vakantie gehad? Kan ik alleen maar antwoorden lekker zeker, maar rustig, nee niet echt we zijn continue bezig geweest, maar dat vinden we helemaal niet erg, we genieten er zelfs van. Bij de andere kant van de studio zijn de raampjes nu ook mooi blauw, ik vind het echt een succes. Ooit moet er een nieuw dak komen op de studio en dan kunnen we binnen gaan inrichten, maar daarvoor moeten we nog even doorsparen.

De stekjes die we gepikt hebben ergens langs de weg zitten nu ook in de grond.

Een oude boomstronk heb ik nu ook als plantenbak omgedoopt.

Volgende keer zullen we zien of ze het gered hebben. Mijn grootste stekkie succes is toch wel deze plant, ik ben er helemaal weg van. Volgens mij heet deze plant Aeonium, wat een dankbare plant is dit zeg, zeker als je hem in de schaduw zet. Breek gewoon een stukje af en zet hem in een pot en hij groeit als de malle.

Ik geef toe ik ben stekjes fan, dus wil je me blij maken geef me een stekje.