Tags

, , , , ,

We hebben het echt heerlijk gehad maar we zijn nu weer thuis in Nederland. We hebben de buitenmeubels in Spanje voor de winter binnen gezet en dat was best nog een klus.

Al met al verzamel je in de loop der jaren genoeg spullen.

Het weer is nog steeds heel goed overdag in Spanje, de avonden werden wel wat kouder maar na eerst een aantal avonden binnen gezeten te hebben s’avonds konden we de laatste avonden weer gewoon buiten zitten. Oktober is nog een heerlijke maand in Spanje. Als ik de weersberichten mag geloven is het de komende weken nog steeds boven de 25 graden overdag. Oh ik had zo graag nog langer gebleven. Het kleine katje hebben we niet meer gezien, dus er hoeft geen poezenmandje mee naar Nederland. We hebben wel 2 zwart/witte volwassen poezen zien vechten met elkaar, ik schat zo in dat het een mannetje en vrouwtje zijn geweest en wellicht heeft de vader kat de kleine rakker weggewerkt om opnieuw achter het moedertje aan te kunnen, we weten het niet maar als het wel zo is, tja het is de natuur.

Toen we weggingen leek de koe van de buurman nieuwsgierig naar ons te kijken, wat gaan jullie nu doen? Jullie gaan toch niet naar huis?

Mijn leven hier in Spanje is zo’n essentieel deel van mijn leven geworden, maar ik ben ook dol op Nederland hoor dus ik zou nooit alleen maar in Spanje willen zijn, het is de afwisseling die mijn leven zo leuk maakt, alleen een paar weken langer in Spanje voortaan zou helemaal perfect zijn, maar die tijd komt nog wel.