Tags

, , , , ,

Wat ik in mijn hoofd heb moet gebeuren. Dat ben ik, mijn energie level speurt dan omhoog en ik trek anderen daar gewoon in mee. Mijn idee was om de deuren en de kozijnen van de studio blauw te maken.

We reden eerst in de ochtend langs Archidona waar we bij ferreteria Romero blauwe verf gingen kopen.

Ineens viel mijn oog op een pas geschilderd pand. Hé zit daar nu een sportschool in? Ik ging even kijken en ja hoor, leuk voor de kinderen als ze hier in Spanje zijn.

Onze kinderen zijn beide namelijk sportfanaat en je kan hier gewoon voor 4 euro een dagkaart kopen om te sporten, goed om te weten.

Thuis gekomen zijn we de hele dag bezig geweest met schuren en verven.

De zijdeur van de studio, het kozijn en de potjes zijn nu blauw.

De deur van het zwembad hok is nu ook blauw.

De deuren aan de voor en achterkant van de studio zijn nu ook blauw gepimt.

Blauw, blauw, blauw, ik hou van jou. Wat staat het leuk, wat ben ik blij met deze frisse kleur, mooi blauw is niet lelijk.

S’avonds zijn we naar Iznajar gereden en zijn in dit mooie dorpje door de straatjes gaan lopen op zoek naar plekjes waar we nog nooit eerder zijn geweest maar die ik wel eens op fb voorbij had zien komen. Leuke pleintjes waar regelmatig een theatershow is of een borrelavondje gegeven worden. Het licht was prachtig zo aan het einde van de dag, de avond zon scheen mooi op de kerk.

Er zijn echt leuke diverse pleintjes in dit dorpje, allemaal met een mooie view op de omgeving.

Er was onlangs een kunstenaar geweest die een prachtige muurschildering gemaakt had van een prominent figuur uit het verleden die belangrijk is geweest voor het dorp, dit kunstwerkje konden we nu prachtig bewonderen.

Als eind van onze wandeltocht hebben we een hapje gegeten bij La Cocina. We kozen voor de spareribs in combinatie met een caesar salad. Het eten is altijd goed hier. Volgende keer ook het nabij gelegen Nelson maar weer eens uitproberen want het zag er erg gezellig uit toen we langs reden net zoals het nieuwe souvenirs winkeltje Olivo Blanco wat Iznajar rijker is. Ik zeg altijd: Er moet altijd wat overblijven om terug te komen.