Tags

, , , , , ,

Vandaag heerlijk uitgeslapen dat mag ook wel eens een keertje, we waren druk genoeg geweest de afgelopen dagen.

Na het ontbijt stond er een klusje op het programma, namelijk hout sprokkelen. De winter gaat er weer aan komen, sneller dan je denkt en dan moet de kachel weer aan. Er ligt zoveel hout op ons land dat we daar genoeg van kunnen verzamelen. Ik had een paar grote puinzakken gepakt en daar deed ik de gevonden aanmaak takjes in. De grote afgevallen stronken heb ik allemaal voor het hout hok gelegd tevens met het hout wat we afgelopen voorjaar nog bewaard hadden van de olijven snoei, dat lag nog ergens op het land, we hebben het nu verzameld en ligt nu allemaal voor het houthok klaar om in stukjes gezaagd te worden.

We wilden s’avonds een keertje eten bij Bar la Tasca in Villanueva de Algaidas dit restaurant hadden we als tip gekregen, we namen de afslag bij de groene schuur rechts, deze weg rijden we niet vaak, daar staan vele olijfbomen weten we maar tot onze verbazing stonden er nu ook andere bomen, omdat het al donker begon te worden en het flink aan het regenen was gaan we dit later nader onderzoeken.

In 20 minuten waren we in Algaidas maar het restaurant wat we zochten was niet te vinden, er hing geen uithang naam bordje bij de deur. Bij navraag bleek de buitenkant eruit te zien als een gewoon huis maar ze waren er niet, het was vakantie. Jammer we hadden hier graag een keer gegeten, dan maar de volgende keer.

Omdat het inmiddels keihard aan het regenen was doken we maar een ander restaurantje in. Restaurant Chovi. Dat zag er best modern uit met z’n witte inrichting, we bestelden eerst een drankje met een tapas en zagen toen dat ze ook pizza’s maken daar. Lesley lust natuurlijk geen kaas, geen probleem dan maken er één zonder kaas voor jou zeiden ze vriendelijk. Zo zaten we onverwachts in een ander restaurantje lekker te eten.

.