Tags

, , , ,

Ik kom primera hora om de water slang te repareren had Paco gezegd, maarja hoe laat is dat, geen idee, dus ik stond om 8 uur al buiten.

Hij was in geen velden of wegen te bekennen, hij kwam pas om 10 uur, maar ik vond het totaal niet erg. Het is ontspannend om zo vroeg rond te lopen en alles te zien ontwaken, de haan was volop aan het kukelen, wakker worden, opstaan iedereen kakelde hij.

Ik ben benieuwd of de yucca stekjes het gered hebben die ik in juni geplant had. Ik ben vaak al blij als van de 10 het er 4 doen en meer is meegenomen.

Ik zag dat mijn verwoeste palm het prima doet als plantenbak.

Ik had alweer de snoeischaar in mijn hand en knipte hier en daar alles weer in model.

Het beetje onkruid wat er stond was in een uurtje weggehaald. Het is wel droog geweest hoor zag ik, de oleanders die het altijd best goed doen zonder veel water stonden er nu ook wat zielig bij, maar gelukkig leefden ze nog wel. De komende dagen zal ik ze weer even vertroetelen.

Voor deze dag staat boodschappen doen op het programma. Net voordat we weg gingen spotte we een baby katje samen met een zwart witte poes die we al jaren rond de hacienda zien rondlopen. We hebben al eens eerder kleintjes gehad op ons terrein en daar hebben we er 2 van meegenomen naar huis, hoe zal dit afgelopen? Toch maar een zakje kattenvoer op het boodschappen briefje erbij zetten want hij zit er wel een beetje zielig bij, dus of zijn moeder als ze dat al is, hem goed verzorgd, geen idee.

Na verder alles aan geveegd te hebben en een dweiltje rond het zwembad gedaan te hebben gingen we die avond bij Meijas eten.

Ook hier zijn geen onbeperkte tapas meer te bestellen, 1 per drankje mocht nog wel gelukkig.

Bij thuiskomst spotte we niet het poesje bij de kattenbrokjes maar de pad was er lekker van aan het smullen haha, dikke pad.