Tags

, , , , ,

De dag nadat wij weg waren gegaan was het huis alweer bezet. Niet met onbekende gasten maar met het jongetje wat ik sinds anderhalf jaar elke week voorlees in Nederland. Ik vertel hem altijd enthousiast dat ik een huis in Spanje heb met een lekker groot zwembad, nou en dan kun je het natuurlijk niet maken om hem alleen maar nieuwsgierig te maken, dan moet je ook gewoon zeggen, ga er maar een keertje een weekje logeren met je ouders.

Zo gezegd zo gedaan. Ik kreeg al snel foto’s van spetterende beentjes in het water. Omdat zijn moeder uit Costa Rica komt wordt hij 2 talig opgevoed en in Spanje kon hij dus ook mooi zijn Spaans in de praktijk brengen.

Zo te zien zit hij lekker te genieten in Iznajar bij een plaatselijk gezellig barretje.

Natuurlijk zijn ze ook bij het leuke blauwe potten straatje geweest, altijd goed voor een mooie foto.

Tijdens een tochtje met de boot op het meer mocht hij zelfs de boot even besturen, net een echte kapitein. Dat kan hij goed, hij is ook al bijna 6 jaar!

Toen ze weer thuis kwamen kreeg ik een mooie bos bloemen als dank en ze hadden een leuk kopje met mijn lievelingsdiertje erop gekocht in Valencia waar ze daarna naar toe gingen. Goed gekozen hoor Thiago, ik ben er heel blij mee.