Tags

, , , , ,

Jeetje wat vliegt de tijd, op 4 augustus 2022 is die kleine dame alweer 1 jaar oud geworden. Ze is zo lief, ontwapend, schattig en altijd vrolijk, ze maakt ons gelukkige leventje nog completer en geeft ons nog meer levens plezier.
Groot feest voor Fallon, hieper de piep hoera!

Ze keek beduusd om zich heen, wat deed iedereen gek, hard zingen en iedereen deed zijn armen in de lucht, wat zal er door dat koppie heen zijn gegaan, ineens is iedereen die je kent bij elkaar, hé die ken ik en die ken ik ook. Ze genoot met volle teugen.

Ze heeft ook nog eens 2 oma’s, 2 opa’s en 2 overgrootmoeders en 2 overgrootvaders.

Nou als dat alleen al niet voldoende verjaardags kusjes oplevert en dan hebben we het nog niet eens over de vele cadeautjes.

Haar tante had een prachtige taart gemaakt met de diertjes erop die Fallon zo leuk vindt, echt wat een prachtig kunstwerkje is dit weer.

Wat is ze verwent zeg, cadeautjes waar ze zeker de eerste jaren mee voort kan.

Het was prachtig weer en in de tuin werd de BBQ aangestoken en Fallon kon met al haar neefjes en nichtje gelijk lekker spelen met haar nieuwe cadeautjes, aan aandacht had ze geen gebrek vandaag. Fallon vond het prachtig allemaal en wij genoten van haar blije koppie. Wat is ze toch om op te vreten.