We hadden heerlijk geslapen en de volgende ochtend zagen we dat het kleine mevrouwtje het staan nu helemaal ontdekt heeft. Zie haar triomfantelijke smoeltje.

Na het ontbijt ging onze sportieve zoon 12 km hardlopen en wij gingen een wandeling maken over het park. De uitzichten zijn adembenemend hier.

Omdat we weer op tijd weg moeten besloten we onze mini vakantie af te sluiten met een wandeling en lunch in Traben-Trarbach.

Vanwege de drukte hadden we de auto aan de overkant van het water geparkeerd, een wandeling over de brug leverde mooie foto’s op van het gelukkige gezinnetje.

Er bleek een wijnfeest te zijn met braderie en band. Gezellig sfeertje hoor.

Maar niks voor ons om aan te sluiten aan de lange tafels met voornamelijk bejaardenkopjes. Wij kozen voor een leuke lunch tent aan het water.

Ze kennen niet zoals in Nederland een lekker broodje bij de lunch dus wederom zaten we aan een schnitzel. Ach moet kunnen, we genieten gewoon van het leven. Fallon lag lekker te slapen.

We waren maar 27 uur in Duitsland geweest en toen gingen we alweer weg, maar wel met een super gevoel.

Op de terug weg zette Lesley mij af bij mijn vriendin Petra die een chalet heeft in Epe. Ik bleef daar nog een nachtje slapen en een andere vriendin Joke kwam maandag. Heerlijk om weer even bij te kletsen met de meiden die al sinds mijn jeugd mijn vriendinnen zijn. We zijn elkaar even een tijdje uit het oog verloren maar sinds een aantal jaar spreken we weer regelmatig af voor gezellige momenten samen. We gingen lunchen in het Hanzestadje Elburg, bekend om de Vischpoort, de vestingwallen, de botterwerf, de kazematten, de touwslagerij en er zijn ook diverse musea om te bezoeken.

Een leuk stadje om doorheen te slenteren. Na de lunch gingen we terug naar het chalet om daar lekker verder te kletsen en wijntjes te drinken in de tuin, daarna hebben we nog even een wandeling gemaakt over het park en een sateetje gegeten bij een restaurantje. Na het avond eten gingen Joke en ik om half 10 weer met de trein terug. Om half 12 was ik weer thuis. Het was een lekker vol lang weekend maar ik houd ervan!