We hadden alweer een volle agenda toen we thuis kwamen op 7 juli uit Spanje, eerst 8 juli naar Paradiso naar een concert van Clouseau, jeugd nostalgie!

Zaterdag 16 juli gezellig eten met Rinus en Catrien op het strand.

Zaterdag 23 juli lekker lunchen met Joyce en Job in Hilversum.

Zondag 24 juli Mexicaans eten bij Chey in de tuin die haar belevenissen vertelde na weer thuis te zijn uit Mexico (voor de 3e keer van het jaar).

En toen gebeurde dit:
Hebben jullie zin om bij ons langs te komen als we een weekendje erop uit zijn in Duitsland zei mijn schoondochter op 26 juli. Zij hadden een last minute weekendje weg geboekt bij Landal Greenparks en omdat alle 2 persoons huisjes al weg waren besloten ze een grotere te boeken en ons mee te vragen. Wat leuk reageerden we direct maar dan komen we niet vrijdag al maar pas zaterdag. Zo gezegd zo gedaan, amper 3 weken terug uit Spanje en alweer op weg naar het buitenland om 7 uur op zaterdagochtend 30 juli.

Het was toch ietsjes verder dan we dachten, maar na 4.5 uur rijden, gelukkig zonder file, kwamen we aan in Kröv. Wat een mooi gebied zeg, nooit eerder waren we hier geweest. Vakantiepark Mont Royal ligt een beetje op een heuvel zodat je een prachtig uitzicht hebt op de kronkelende Moezel en de vele wijngaarden.

Fallon begon gelijk te lachen toen ze ons zag, ja schatje oma en opa komen ook op vakantie bij jullie, ze snapt het natuurlijk nog niet allemaal maar dat ze blij was om ons te zien zag je direct aan haar vrolijke smoeltje.

Zullen we direct even een leuk stadje gaan bekijken opperde onze zoon dan kunnen we daar lekker een hapje eten.

We gingen naar Bernkastel-Kues een alleraardigst stadje.

Het deed ons denken aan Riquewihr in de Elzas waar we een aantal keer geweest zijn, daar heb je ook van die leuke vakwerk huisjes, maar het ligt toch 3 uur uit elkaar.

Er was een gezellige drukte, het weer was ook super, het voelde echt even helemaal eruit.

We genoten allemaal en ook Fallon had dikke pret.

Omdat het steeds warmer werd zijn we na de kleine lunch (flammenkuche) even een wandeling in het bos gaan maken en hebben we de waterval bekeken.

Aan het einde van de dag zijn we bij klooster Machern nog een hapje gaan eten, we kozen alle 4 voor een heerlijke grote Schnitzel.

Natuurlijk hebben we het lokaal gebrouwen biertje ook geprobeerd. Het was een heerlijke dag.

Fallon heeft ineens het staan ontdekt en kon die avond maar moeilijk in slaap vallen van alle nieuwe prikkels.