Na 2.5 week zat de vakantie er weer op voor ons, het was weer super. We genieten hier altijd zo enorm. Ondanks dat het best wel druk was met de klusjes hadden we ook nog wel tijd voor leuke dingen en we zijn ook lekker vaak uiteten geweest.

Ik ga vol energie weer terug naar huis, ik ren hier namelijk altijd van het ene gebouw naar het andere gebouw, van de ene plek in de tuin naar de andere plek. Ik zeg altijd als ik wil afvallen moet ik gewoon een paar maanden achter elkaar naar Spanje gaan.

De laatste dag van de vakantie staat altijd in het teken van schoonmaken en zorgen dat de kamers weer netjes zijn.

We hebben 6 slaapkamers en 4 badkamers en ondanks dat we niet alles gebruikt hebben gooi je toch overal nog even een zwabbertje doorheen.

Ik zet ook altijd opruimbakken klaar voor het schoonmaakteam met de kamernummers erop waarin een frisse set lakens zit en genoeg nieuwe handdoeken voor de wisseling zodat zij niet alles hoeven uit te zoeken maar met die bak naar de kamer kunnen om de kamer klaar te maken voor de volgende gasten. Het lijkt simpel maar zelfs ik moet ook altijd even kijken welk dekbed ik in welke kamer wil hebben. Het zou makkelijker zijn als je voor iedere kamer het zelfde hebt maar dat is juist iets wat ik niet wil, ik vind het juist leuk als elke kamer uniek is.

Verder krijgen de gasten altijd een flesje water een een flesje cava van het huis, deze leg ik klaar op het bed.

Tevens staat er in elke badkamer een fles shampoo, verzachter en douchegel en ook een flesje handzeep bij de wasbak. Wel zo handig dat ze dat niet direct hoeven te kopen.

In de keuken staan wat kruiden die je mag gebruiken en vind je wat afwasblokjes, wat schoonmaakmiddelen en een aantal wc rollen liggen er in de badkamer. Tevens staat er wat koffie en thee voor de eerste dagen.

Wie ons een huis huurt wordt echt in de watten gelegd, het ontbreekt je hier aan niets.

Dat we het goed verzorgd hebben voor de gasten is echt uniek merk ik, als wij zelf ergens een huisje huren staat er meestal helemaal niks voor je klaar en moet je direct de supermarkt in om alles zelf te kopen, ook moet je vaak een laken set en een handdoeken set huren, bij ons is dat gewoon inclusief.

Een vakantie huis met de luxe van een B&B, alleen natuurlijk geen ontbijt, dat is natuurlijk voor behouden aan een B&B of hotel.
Wij hebben wel een honesty bar gemaakt dat houdt in dat je zelf bijhoudt wat je pakt van drankjes en snacks en dit afrekent door zelf geld in een potje te doen, dit alles tegen zeer gunstige tarieven.

Ik zeg altijd: Behandel een ander zoals je zelf ook graag behandeld wilt worden!