Hoe speciaal is het dat je 25 jaar geleden iemand op de tennisbaan ontmoet waar je een goede klik mee hebt en er een vriendschap ontstaat, vervolgens verhuisd je vriend naar Engeland. Je bezoekt elkaar niet maar met kerst worden er wel kaartjes gestuurd, zodat je altijd in elkaars gedachten blijft. Dit gaat over een bijzondere vriendschap van mijn man.

Daarna volgt het volgende:

Een aantal jaar geleden wil je dochter een cursus volgen in Londen, je vroegere vriend biedt onderdak aan, wat je onwijs waardeert.

In 2012 koop je een tweede huis in Spanje en je merkt dat je vriend ook houdt van de zelfde omgeving in Spanje en het contact wordt weer wat hechter, alleen nog steeds via whatsapp en videobellen. Je vriend koopt ook een tweede huis en dat ligt maar 10 km van jouw tweede huis vandaan en dan eindelijk na 25 jaar ontmoetten jullie elkaar weer voor het eerst live in Spanje in 2021 en het klikt weer als vanouds.

Ik ben blij dat het leven altijd bijzondere ervaringen voor je in petto heeft, hoe prachtig is dit verhaal. Met z’n 4 gaan we vast nog vele mooie en gezellige momenten beleven.

Op onze laatste dag van deze vakantie hadden we ook dit keer afgesproken met René, we dronken eerst even een drankje bij La Calera. René is een echte vogelliefhebber en maakt vaak prachtige vogel foto’s en hij spotte gelijk de kiekendief die door de lucht zweefde boven ons land.

Daarna hebben we gezellig gegeten bij la Paloma een restaurant 3 km van ons huis af, het was daar zo druk dat we op het voor terras belanden.

René vertelde dat hij op foto trip ging voor een paar dagen, 2,5 uur bij ons vandaan had hij een schuil hut gehuurd bij een drinkplaats, hij gaat proberen de lynxen te fotograferen. Zijn grote passie zorgt ervoor dat hij uren kan wachten voor het perfecte plaatje.

Het is hem gelukt en hoe, wouh echt wat een super mooie foto, hier worden wij echt blij van.