Tags

Ooit hadden we een mooie palmboom in onze tuin en toen kwam de rode palmkever en die verwoeste de boom van binnenuit. Zo ontzettend zonde, de helft van de dorre boom kregen we wel weg maar de onderkant stond nog zo stevig in de grond dat we deze niet zomaar konden verwijderen, toen bedacht ik me we gaan de boom gewoon een andere functie geven, niet die van boom maar die van een bloempot. Ik bedekte de bovenkant met aarde en deed er wat stekjes van klimplanten in. Ik vind het helemaal leuk maar nu duimen dat het ook goed blijft gaan.

Alles wat ik in mijn hoofd had om te doen voor deze vakantie is eigenlijk wel gerealiseerd dus het lijstje voor deze vakantie kan afgevinkt.

Het dartboard hangt mooi op een board op de muur, tegenover de tafeltennistafel dus alles ook helemaal klaar voor de sportieve families.

De jeu de boules baan is ook helemaal onkruid vrij en weer klaar voor gebruik. Het lijkt me mooi als ik aan de zijkant, daar waar wat hoogte verschil is ook nog wat klimmers kan laten groeien maar ik vrees dat dat pas gebeurd als ik hier een paar maanden achter elkaar kan blijven want dat vergt zorg.

Zoiets zou best wel eens een keer te realiseren zijn, ik zou dan bv vanuit Spanje een tijdje kunnen thuis werken. Bij mijn werk bestaat er trouwens ook nog een fanatische regeling, ik mag namelijk 1x per 5 jaar verlof opnemen voor 13 weken en dan krijg ik toch nog 40% van mijn salaris. Maarja ik heb hier ook nog een klein lief schattig meisje rondlopen waar ik 2x per week oppas, dus op het moment kan dat niet. Maar over 3 jaar ofzo moet ik dat toch maar een keertje gaan plannen.