Tags

Ongeveer 10 minuten bij ons huis vandaan in Archidona zit een grote supermarkt de Mercadona een soort AH+, daar kun je echt alles kopen. De prijzen zijn wat lager dan in een Nederlandse supermarkt. Je kunt daar ook make-up, zalfjes, shampoos en haarverf kopen voor zoveel minder dat je je afvraagt hoe dat kan dat er zo’n groot prijsverschil is. Ik sla daarom altijd van alles in en wat ik mee kan nemen in mijn handkoffertje gaat mee. In het kleine stadje zit ook een Chino en daar vind je allerlei prullen, zoveel dat je van gekkigheid niet weet waar je allemaal naar moet kijken, je komt nooit met niets naar buiten lopen. Lesley vind het vreselijk maar ik kan mijn lol daar niet op.

Ondanks dat we veel uiteten gaan als we hier zijn, ontbijten en lunchen we natuurlijk wel vaak thuis, maar heel soms rijden we na het boodschappen doen door naar Manolo om daar een menu del dia te eten zodat we s’avonds thuis kunnen blijven en dan alleen een klein hapje hoeven te eten. Ja in Spanje kan dat nog dat je voor rond de 10 euro een heerlijk driegangen menuutje kan krijgen en dat is ook nog eens incl drankje. Niet te geloven toch.