Tags

De kleuren van de streek zijn bij ons toch wel terra, wit en blauw vind ik. De grond en stenen zijn terra, de huizen wit en de potjes en borden blauw. I love it. Ik wil dat blauw nog meer gaan doorvoeren bij ons. Ik heb al vele leuke verschillende potjes op de zwembad muur hangen, verder vind je vele losse potjes her en der staan en ik heb zelfs een speciaal hoekje gecreëerd waar de blauwe kleur ook de boventoon voert.

Maar ik vind het nog niet genoeg. Mijn volgende projectje voor de volgende vakantie wordt: de deuren en de kozijnen van de studio blauw te gaan maken. Dat lijkt me helemaal leuk. Alleen aan de buitenkant hoor, voor binnen heb ik tzt andere plannen.

Ik zit alleen nog even te twijfelen over welke kleur blauw ik erop ga smeren, genoeg keuze maar het wordt denk ik 1 van deze twee. Ik heb nog 2 maanden de tijd om erover na te denken, welke zal ik kiezen?