Tags

Wat vind ik zelf belangrijk als ik ergens op vakantie ben denk ik altijd en zo wil ik dat Hacienda La Suerte ook voelt voor iedereen die hier komt.

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt, dat je je gelukkig voelt als je hier bent, dat je je kunt ontspannen, dat je geniet van hoe het eruit ziet, verzorgd, mooi maar ook authentiek, dat je helemaal kunt weg dromen en je je even in een andere wereld waant zodat je al je zorgen vergeet. Dat er veel natuurschoon om je heen is, je de geluiden van de natuur meekrijgt, dat het gemoedelijk voelt.

Heerlijk de hele dag buiten zijn, genieten van alle prachtige plekjes die er gecreëerd zijn, in de zon als je daar in wilt zitten, in de schaduw als je het te warm hebt, alles doen wat je maar wilt, niks hoeft alles mag.

Dat er in de keuken genoeg keuken gerei ligt zodat je niet mis grijpt als je een maaltijd zelf wilt koken. Dat als je toch besluit een keer uiteten te gaan de restaurantjes niet te duur zijn en dat je niet over de hoofden hoeft te lopen van de toeristen.

Dit alles vind ik allemaal hier, bij ons paradijs, jullie paradijs.

Voor vandaag is een goed boek, een lekkere gin tonic, een lekker Spaans muziekje, een hoed tegen de zon en een zwembad helemaal genoeg. Ik ben helemaal zen geworden.