In Spanje lijkt het een trend te worden de gastrobar, ze komen als paddenstoelen op. Een gastrobar is een gezellig plekje waar je gerechtjes kan krijgen die zijn bereid met technieken uit de haute cuisine, de kwaliteit en de smaak doet naar meer verlangen. Bedoeld voor levensgenieters om tegen een betaalbare prijs op een leuke locatie te genieten van kwalitatieve hoogwaardige gerechten in combinatie met een lekker drankje.

Het dorpje Rute wat bekend staat om zijn anijslikeur, maar ook om zijn turron en zijn koekjes heeft sinds een tijdje ook een gastrobar genaamd Juanes erbij.

Ik had er vorig jaar al een keer heerlijk gegeten maar voor Lesley was dit de eerste keer. Dit moest even vastgelegd worden met een selfie. Haha ziet er niet uit, wij zijn niet zo van die moderne mensen die gelijk de leukste poses weten en filtertjes gebruiken we niet, what you see is what you get.

Ik had al vernomen dat de cocktails hier heerlijk zijn maar toch kozen we voor een goed glas wijn en we kozen ook niet voor de smakelijke tapas die we hier kunnen krijgen maar we kozen voor een heerlijke solomillo de ternera voor mij en voor Lesley een lekker licht gepaneerd visje.

Wat een geweldige smaak die malse ossenhaas met truffel jus en echt perfect gebakken. Een dikke aanrader deze gastrobar, niet goedkoop maar wel van hoge kwaliteit. Als toetje namen we een lekker mojito ijsje.