Tags

Ik probeer altijd zoveel mogelijk oude materialen te hergebruiken om het zo weer een nieuw leven te geven. Op ons enorme landgoed vind ik nog steeds van alles, inmiddels hebben we er ontelbare schoenzolen gevonden, huh hoezo denken we altijd, geen idee waarom we deze overal vinden, maar we vinden ook veel glas, lege blikjes, ijzerwaren, potjes en pannetjes.

Een paar mooie potjes en pannetjes had ik bewaard en nu blauw gemaakt om er plantjes in te gaan stoppen.

Tevens had ik hout van een oude kist gevonden, hee daar kunnen we wel een mooi naambord van gaan maken dacht ik gelijk, ik had ook nog wat oude balken uit de bovenkamer die kunnen we er ook voor gebruiken, dat alles hebben gecombineerd met potten en snel beton. Ik had nog wat sjablonen dus Elvira ging aan de slag en zo ontstond er iets moois.

Lesley was een bord aan het maken voor achter het dartbord zodat we geen gaatjes in de muur krijgen.

Zo hadden we allemaal een creatief dagje.

Het bord staat inmiddels aan de weg en niemand zal ons nu nog voorbij gaan rijden.