Tags

Vandaag even een moment genomen om lekker te gaan lezen, helaas mijn e-reader vergeten maar gelukkig liggen er genoeg boeken in huis, zowel Engelstalig als Nederlands, van spannend tot luchtig. Ik koos voor een detective.

Geprobeerd te lezen aan het zwembad maar dat is tussen 2 en 5 toch echt te heet voor mij.

Daarom maar even bij de buiten plek gaan zitten onder het riet. Maar ondanks het riet komt er toch nog behoorlijk wat zon doorheen, beter is het als we hier ook een dakje op gaan laten maken bedacht ik me.

Alles wat ik wil en leuk vind kost helaas ook bergen met geld, dus ik moest even mijn echtgenoot lief aankijken.

Na zo’n relaxdagje is lekker eten een fijne afsluiter, dit keer reden we naar Iznajar waar Elvira voor het eerst plaats nam bij de tafeltjes van la Cocina. Een restaurant waar je kan afhalen maar ook lekker ter plaatse kan eten, binnen of buiten, echt Spaans natuurlijk wel op de parkeerplaats! Regelmatig hebben ze hier thema avonden, dit keer was het thema vis, nu en dat is aan ons wel besteed. Ik koos voor een mosselpannetje vooraf en als hoofdgerecht een fantastische groene vis curry.

Om je vingers bij af te likken, zo lekker.

Ik weet zeker dat we elke keer als we in Spanje zijn hier wel een bezoekje aan gaan brengen, de prijzen zijn laag en het eten is geweldig en weer eens wat anders dan het typische Spaanse eten.