Voor onze dochter zat haar mini vakantie er alweer op nog even een laatste duik in het zwembad, maar niet getreurd over 2 weken zit ze weer bij haar vriend in Mexico.

Nadat we haar aan het einde van de dag naar de luchthaven gebracht hadden reden wij nog even naar de Bricomarkt om 2 nieuwe geisers te kopen. We hadden verleden keer al 2 nieuwe geisers gekocht en die bevallen zo goed dat we de laatste haperende oude nu ook maar moeten gaan vervangen.

Een stukje lichter kwamen we weer op de hacienda aan. Inmiddels zijn we er al 3 dagen en al het onkruid in het begin van de tuin is nu ook weggehaald zodat je nu prachtig het pad op komt rijden.

Na 7 weken is ook de laatste avond van mijn ouders van deze vakantie aangebroken, nog even gezellig eten bij la Paloma, de mannen herkennen hen al helemaal en vroegen ons of wij nu bij het huis van mijn ouders gaan verblijven de komende tijd, nee het is ons huis vertelde ik, de aardige ober lachte want hij vertelde dat mijn vader het elke keer over zijn huis had.

Haha het is ons huis maar zeker ook een beetje van mijn ouders, een beetje van onze kinderen en een beetje van de familie. Hacienda la Suerte is heerlijk voor iedereen die er van geniet. Tot de volgende keer pap en mam in “jullie” huis.