Mijn zomer vakantie zit er weer op, twee en een halve week is omgevlogen maar wat hebben we het weer naar ons zin gehad bij Hacienda la Suerte. Ik ga mijn herinneringen oproepen en zo mijn vakantie herbeleven. Dus de komende dagen krijgen jullie via mijn blog een flash back story te lezen.

Weten jullie nog de vorige keer toen we in Spanje waren, we hadden toen te maken gehad met de Sahara regen, maar liefst 2 hevige buien slechts een paar dagen na elkaar zorgden ervoor dat ons paradijs veranderde in een grote puinhoop, het leek wel een verwaarloosd huis dat jaren niet schoongemaakt was. Onze hele vakantie zijn we bezig geweest met de hoge druk spuit. Nadat wij weg waren is onze zoon met zijn gezinnetje in het huis geweest en daarna kwamen mijn ouders voor 7 weken lang. Toen wij aankwamen op 19 juni zaten mijn ouders er nog en onze dochter was er ook voor een paar daagjes.

We wisten hoe we het achter gelaten hadden, redelijk schoon maar genoeg sporen nog te zien van die oranje troep.

Toen we nu aankwamen schitterde onze ogen weer want vrijwel alles was weer stralend wit en mijn papa en mama stonden vrolijk ons op te wachten.

Wat een verschil zeg, wat was daar hard gewerkt de afgelopen weken. Wat ben ik trots op die oudjes van me die zich nog voordoen als 2 jonge goden. Mijn mama heeft alle kleine muurtjes rond het huis weer blinkend wit gemaakt, de schilders hebben het grote werk aangepakt, de kozijnen zijn weer prachtig bruin gemaakt door vrienden van mijn ouders en mijn vader heeft het gereedschap hok helemaal netjes geordend.

Het is een genot om zo weer thuis te komen in je tweede huis. Er is echt super veel gedaan maar er zijn echt nog wel wat klusjes over gebleven voor ons. De zij en achterkant van het zwembad moet nog geverfd worden tevens de buitenplek en de tuin moet flink onkruid vrij gemaakt worden. Ondanks dat mijn moeder en dochter daar al aan begonnen waren is dit nog wel een dagelijks terug komend klusje voor de aankomende weken, je moet er wat voor over hebben om het huis om te toveren in een paradiso.

De bloemenzee van oleanders in de tuin maken je gelijk vrolijk en we laten ons niet afschrikken door een beetje onkruid, dat komt wel goed, nu eerst maar een lekker glaasje wijn op ons mooie terras.

Hé heerlijk om hier weer te zijn.