Mijn lieve mama is vandaag 76 jaar geworden maar als je haar ziet werken, tjonge tjonge dat doen vele jongeren haar niet na. Energie voor (van ) tien (eke).

Samen met pa en met hun vrienden wordt er keihard gewerkt in Spanje. Ze vinden het leuk om het te zien opknappen maar ze willen ons ook ontzorgen. Ik heb de liefste ouders van de wereld. De liefde tussen ouder en kind is een gevoel van liefde dat met niets anders te vergelijken is.

Hun buurtjes, die hun vrienden zijn geworden genieten ook van ons prachtige plekje en maken ons ook heel erg gelukkig met het opknappen van de hacienda.

Alle kozijntjes en deuren worden door de buurman afgeschuurd en weer opnieuw in de verf gezet. De deur van de keuken ziet er weer als nieuw uit, wat een topprestatie.

De buurvrouw maakt alles in huis weer lekker fris en ze schuwt ook af en toe de verfkwast niet.

Na gedane arbeid heerlijk een duik in het nu nog wat frisse water, niks is te gek voor de buurvrouw.

Mijn mama zorgt ervoor dat de echte bouwvakkers jaloers worden omdat zij hen al het werk ontneemt. Wat een heerlijk fris muurtje weer, niks meer te zien van de calima (oranje modderregen).

Mijn vader is lekker bezig met de elektra en het opruimen van het gereedschap hok, alles wordt opnieuw geordend, daarvoor heeft hij wat kasten en bakken gekocht.

Ik kan niet wachten om het gedane werk straks te bewonderen maar we moeten nog een maandje wachten helaas.

Ons mooie paleisje wat genieten we daar met z’n allen toch van maar wat is het enorm veel werk om het er zo uit te laten zien.