Tags

Toen ik de foto’s toegestuurd kreeg van mijn schoondochter, werd ik direct blij.

Wat een pracht die bloeiende tuinplanten bij onze Spaanse casa. Zo mooi die rozen en oh moet je die prachtige sering zien.

En dan die opkomende zon achter het zwembad, hoe mooi is dat.

Die rosé blauwe regen wat een pracht met die mooie trosjes. Ik neem me elk jaar voor om ook eens eind april begin mei te gaan maar omdat ik in maart jarig ben ga ik meestal dan al en mis ik al dit mooie natuurschoon. Ook zijn er in Cordoba de patio dagen in mei en dat schijnt een geweldig event te zijn en dat heb ik in al die 10 jaar nog nooit meegemaakt. Vele privé patio’s zijn dan openbaar voor publiek. Ik weet het nu zeker, volgend jaar zet ik het op de agenda.

Deze bovenstaande foto is me heel dierbaar omdat het de eerste foto is van onze kleindochter voor ons Spaanse huis. (Natuurlijk ook leuk dat haar ouders op de foto staan haha)

De volgende keer als we komen is het juni rond Lesley zijn verjaardag en dan staan de oleanders in bloei. Zo heeft elke periode zijn bloemen schoonheid.

Het allerfijnste van de Hacienda vind ik dat het zo rustig gelegen is, je ziet geen ander huis je kan in alle stilte genieten van alles om je heen. Ik zeg altijd je komt hier niet om te wezen je komt hier om te zijn.

Aqui no se viene a estar, se viene a ser.

Wil je de drukte opzoeken rij dan 3 kwartier en je zit in de stad of ligt aan het strand of loopt over de boulevard. Ik zou zeggen ervaar het zelf eens een keer maar pas op het is een verslavend plekje.

We verwelkomen je graag op Hacienda la Suerte in het hartje van Andalusië.

http://www.haciendalasuerte.com