Tags

,

Ik houd van de natuur zeker in de lente, elke dag maak ik een boswandeling en zie ik de natuur veranderen, helaas heeft dat wandelen geen invloed op mijn lijn want verder zit ik de hele dag achter de computer. Ik heb besloten om vanaf mei van 40 uur naar 36 uur werken te gaan. Ik pas nu al op dinsdag op mijn kleindochter en ga vanaf mei ook maandag oppassen. Niet dat ik die dagen dan helemaal niet werk hoor want voordat ze komt werk ik vanaf 6 uur in de morgen een paar uur en nadat ze weg gaat om 4 a 5 uur werk ik nog een paar uur. Best druk maar ik vind het heerlijk om op haar te mogen passen. Ze is zo’n zonnestraaltje.

Ik wandel graag met haar en straks met het mooie weer ben ik ook van plan lekkere fiets toertjes te maken door de mooie omgeving waar we wonen. We wonen maar 4 km van het strand af en 3 km van de bossen en de bollenvelden zitten om de hoek.

Toen ik van de week langs de bollen velden fietste kreeg ik een echt Spanje gevoel, ik zag de kleuren van de Spaanse vlag.

Ik dacht gelijk aan onze kleindochter die met haar ouders voor het eerst naar Spanje is geweest. Helaas hadden ze een beetje pech met het weer want de temperaturen waren na het paasweekend flink gedaald.

De man van de pellet kachel was wel langs geweest een dag voordat ze aankwamen maar constateerde toen dat de printplaat kapot was en hem op dat moment niet kon maken.

Tot overmaat van ramp bleek ook de volgende dag dat de pellet kachel in de huiskamer het niet meer deed. Dat is niet handig als er een baby van 8 maanden in huis is. Gelukkig hebben we nog wat gaskacheltjes en een openhaard. Maar een goed werkende pellet kachel is toch wel essentieel. De pellet man kwam hem gelukkig snel maken.

Inmiddels werd het weer ook weer beter en konden ze lekker buiten genieten van het zonnetje.

Maar toen er weer een dagje regen aankwam gingen ze naar Benalmadena naar het zee aquarium.

Fallon vond het spannend maar ook super interessant.

Toen het de volgende dag weer warm was konden ze helaas geen gebruik maken van ons zwembad deze is nu leeg en wordt binnenkort helemaal opnieuw gevoegd.

Toen zijn ze naar het meer van Iznajar gereden dat maar 10 minuten bij ons vandaan is, heerlijk chillen daar.

De eerste keer Spanje is een leuke ervaring geweest voor het jonge gezinnetje. Er komen er vast nog vele meer. Nu gaan mijn ouders lekker 2 maanden.