Het einde was in het zicht van deze spuit vakantie, tot op het laatste moment aan toe hebben we de hoge drukspuit in handen gehad. Wat een klus was dat en ik kan je trots vertellen dat we het gefikst hebben.

Het huis ziet er weer toonbaar uit. Helaas is echt niet al het Sahara zand eraf als je goed van dichtbij kijkt en soms is er juist iets teveel vanaf gegaan, ik bedoel daarmee de verf, dus de komende tijd zullen we het hele huis moeten laten verven door een schilder want anders zijn we in onze volgende vakantie ook full time bezig met klussen.

Dat brengt wel weer extra kosten met zich mee, maar dat stond sowieso al in de planning voor volgend jaar, dus dat wordt iets vervroegd en wat gedaan moet worden moet gedaan worden. De offerte van de schilder wordt ons nog toegestuurd.

Verder zullen we zelf wel alle kleine muurtjes moeten gaan verven in onze vakantie. De kozijnen en rejas gaan mijn ouders samen met hun vrienden onder handen nemen. Dus in de zomervakantie ziet alles er weer helemaal tip top uit.

Bij ons buitenplekje is het bankje schoon maar moeten we de vloer nog even wat beter schoonmaken (de volgende keer) en er nog wat accessoires bij zetten en dan is dat plekje ook helemaal klaar.

Ik zie me daar al helemaal zitten deze zomer, lekker met een glas wijn in de ene hand en in de andere hand een goed boek. Genieten van alle rust en het mooie uitzicht, dan ben ik helemaal in mijn element.