Onze hogedrukspuit was inmiddels gearriveerd. Omdat ons adres niet echt een adres is, deel van het gebergte, heet het in het Spaans wilden we niet het risico lopen dat de postbode het niet kon bezorgen dus werd het bij de benzine pomp afgeleverd en daar konden we het dan ophalen, ja zo gaat dat hier in Spanje.

Oh ik hoop zo dat we die muurtjes een beetje schoon gespoten krijgen. Nou genoeg power heeft het apparaatje merkten we, alles ging er prima vanaf. Maar wat een klus zeg, het hele huis rondom, alle muurtjes, de studio rondom en de buitenplek, en dan hebben we ook de terrassen bij het huis en bij het zwembad nog. Hier moeten we niet te licht over nadenken dit gaat zeker een aantal dagen full time werken duren.

Ik besloot om ons terug vliegticket te gaan verplaatsen van zaterdag naar maandag anders gaan we het echt niet redden. Gelukkig heb ik super aardige collega’s en was het voor mijn werk ook geen probleem.

Helaas zat het weer nog steeds niet mee en soms stonden we in de regen te spuiten. Ook moet je elke 20 minuten even een kwartier stoppen om het apparaat niet oververhit te laten worden dus dat is ook wel een aandachtspunt. Maar langzaam aan zien we het hele huis opknappen. Leuk hé zo’n Spaans huis.

Gelukkig staan er altijd bij Meijas na een drukke werkdag een aantal lekkere tapasjes op ons te wachten+ gin tonic. (Heerlijke volle glazen bij Meijas altijd)