Joost had ons nog een tip gegeven voor het vele snoeihout, het idee is dan om de takken allemaal naast elkaar te gaan leggen (max 2.5 breed) en dan komt er een boer met zijn zware landbouwvoertuig er een paar keer overheen rijden om zo alles te verpulveren (alternatief voor Trituradora), dat kun je dan gebruiken als natuurlijke bedekking vol voedingstoffen voor je tuin. Echt een super goed idee, maar op dit moment voor ons niet geschikt vanwege tijdsgebrek, want dan moeten we wat gecrust is gaan verspreiden over ons land met een kruiwagen en die tijd hebben we echt niet.

Daarom kozen we er deze keer voor om alles te gaan verbranden, dat was ook nog een behoorlijk klus kan ik je vertellen want je moet beginnen met een klein vuurtje, daarna de stammetjes van de takken afzagen deze op een hoop leggen om later nog kleiner te zagen en daarna de resten van de takken, tak voor tak op de brandstapel gooien om te verbranden. Paco, Lesley en ik zijn er de hele dag zoet mee geweest. We stonken natuurlijk als de malle aan het einde van de dag. We moesten ons goed wassen met goed ruikende schoonmaakmiddelen want er stond in Algarinejo een 13 gangen menu op ons te wachten bij Casa Piolas en daar moeten we natuurlijk spik en span aan tafel verschijnen. Onderweg daar naar toe werden we getrakteerd op een mooie regenboog en ja inderdaad aan het einde was een echte gouden pot, een gouden menu!

Bij elk gerecht kregen we een verhaaltje, ik kan proberen het na te vertellen maar ik weet nu al dat dat me niet gaat lukken, dus ik laat de foto’s voor zich spreken.

Gang 1

gang 2

Gang 3

gang 4

gang 5

gang 6

gang 7

gang 8

gang 9

gang 10

gang 11

gang 12

gang 13

Ondanks al die gangen zaten we niet plof vol maar wel goedgevuld. Heel toevallig zat er ook nog een Nederlands stel wat in Andalusië woont in het restaurant Jan en Sjakalien Katuin. Zeker 8 jaar geleden hebben we stekjes van ze gehad die mijn ouders nog bij ze opgehaald hebben en we hebben een keer een wandeling gemaakt met de Lake Iznajar groep waar Jan ook bij was. Echt toevallig.

De kok die er werkt heeft in een sterren restaurant gekookt en naar onze mening verdient dit restaurant ook een ster. Dit was een super verjaardags cadeau van Lesley voor mij.