Deze dag, 29 maart 2022, is het dubbel feest, precies 10 jaar geleden hadden we de overdracht van ons Spaanse huis en werden we eigenaar van dit prachtige pand. Wat zijn we nog steeds blij met deze beslissing.

Maar het is ook feest omdat ik vandaag 56 jaar ben geworden. Lesley had een leuk cadeau ideetje, een etentje bij 1 van mijn lievelings restaurants in de buurt. Maar helaas was deze vandaag gesloten, maar voor morgen heeft hij een plekje weten te reserveren.

Toen Tatienne en Joost langs kwamen van B&B Valle de Oro (10 minuten bij ons vandaan) voelde ik me helemaal jarig, ik kreeg een emmer vol stekjes, een doosje eitjes van hun eigen kippetjes en een flesje eigen gemaakte limoncello, mmh!

Ze hadden een tafeltje gereserveerd bij een voor ons onbekend restaurant in Antequera. I love it om iets nieuws te ontdekken.

Wouh wat een prachtig pand zeg, Hotel Convento La Magdalena is een oud klooster en super gelegen midden in de natuur, in de verte zie je het El Torcal gebergte.

In het restaurant zit een grote glazen pui en kijk je zo vanaf je tafeltje naar het prachtige landschap.

De combinatie van de bediening, het eten en de plek kon niet beter en alles was ook prima betaalbaar.

Hier gaan we beslist terug komen, wat een goed idee om ons hier mee naar toe te nemen en het was ook super gezellig zo met elkaar, ik heb genoten!

Toen we weer thuis waren werd ik gebeld door mijn schattige kleindochter en haar ouders. Hieper de piep hoera voor oma.

Ik kreeg ook een belletje uit Mexico waar onze dochter op dit moment voor een aantal weken verblijft en mooie avonturen beleefd.

Natuurlijk zongen mijn ouders (zoals altijd) ook een liedje voor mij en van het geld wat ik van hun gehad had heb ik mooie plantjes voor in de tuin gekocht.

Je merkt het al er zijn 2 dingen waar je me blij mee kan maken, spullen voor mijn Spaanse huis/tuin en etentjes. Tevens heb ik vele felicitaties via social media gekregen dus ik voelde me helemaal jarig en niet vergeten vandaag. Mijn dag kon niet meer stuk.

Ik durf het bijna niet te zeggen maar het cadeau gekregen flesje Limoncello ging s’avonds helemaal op toen we lekker knus met z’n twee bij de haard zaten.