Nadat we in januari onze vlucht wegens ziekte hadden moeten annuleren, vertrokken we nu op 23 maart voor de eerste keer van het jaar naar Spanje.
S’ochtens voor vertrek hadden we nog even op Fallon gepast, die lieve schat was zo verkouden en kon niet naar de opvang.

Onze vlucht vertrok pas om 14.55, we gingen dit keer met de trein naar het vliegveld, prima te doen vanaf onze woonplaats. Vanaf 23 maart geen mondkapjes meer in het openbaar vervoer maar helaas nog wel in het vliegtuig. Ik hoorde dat sommige maatschappijen dat niet meer vragen van hun passagiers maar easy jet nog wel. Ik had de Linda gekocht en was daar de hele reis zoet mee. Hij was uit toen ik aankwam normaal gun ik mezelf geen tijd om een tijdschrift te lezen maar wel als ik op vakantie ga, inmiddels liggen er dus een aantal oude Linda s klaar voor de gasten op de Hacienda, allemaal gekocht om de vliegreis te overbruggen. We besloten na aankomst direct naar de Ikea te rijden om een goed baby ledikantje te kopen want Jai en Daisy en Fallon komen binnenkort 9 dagen vakantie vieren op de hacienda en we willen natuurlijk wel het beste voor onze kleindochter en het huidige campingbedje wat we hebben kunnen ze dan eventueel buiten als een box gebruiken.

Zoals gebruikelijk ging ik bij de Ikea even in de koopjeshoek kijken en tot mijn grote pret zag ik daar 2 van onze keukenstoelen staan in de aanbieding, omdat er een klein beetje verf vanaf was waren ze 15 euro goedkoper dan nieuw en ze waren ook al in elkaar gezet, daar hadden we ook mazzel mee.

Ik had bij onze vertrouwde autoverhuur bedrijf del Paso een pausmobiel (bouwvakkers auto) gehuurd dus de 2 stoelen paste perfect achterin. Daarna reden we door naar het winkelcentrum Plaza Major om bij de Mercadona boodschappen te doen.
We zagen dat er diverse schappen leeg waren en vroegen ons af wat er aan de hand was. We hadden zeker iets gemist in het nieuws. Toen zijn we in 50 minuten naar ons huis gereden waar we rond 21.30 aankwamen. Een lekker borreltje ging er wel in, dit gecombineerd met een eenvoudig broodje en toen lekker op tijd ons bedje ingedoken, maar niet ons vertrouwde bedje, we besloten de slaapkamer te kiezen naast de woonkamer, deze is iets warmer. De temperatuur in huis was slechts 13 graden en toch viel dat ons mee na maanden leeg gestaan te hebben. Kruikje mee in bed en snurken maar. Wat zal deze vakantie ons allemaal gaan brengen.