Van te voren hadden we een andere planning.

Elk jaar vieren we onze trouwdag op een leuke manier, dit jaar was het alweer 33 jaar geleden dat we elkaar het ja woord gaven.

We zouden het dit jaar in Spanje vieren en hadden een leuk hotelletje geboekt maar helaas moesten we onze vakantie annuleren omdat Lesley ziek was net voor vertrek. Mijn oudste neef heeft samen met zijn vrouw een onverwachtse hotelovernachting cadeau gekregen van ons omdat we het niet meer konden annuleren. Het was een leuke belevenis schreven ze ons vandaag. La Caleta Bay was een net hotel direct aan het strand van La Herradura, het was wel rustig maar ze raden het ons aan om het zeker nog een keer te boeken.

Ik dacht dat we onze trouwdag nu in soberheid zouden vieren. Maar inmiddels was Lesley opgeknapt en in de ochtend op 25 januari werd ik door hem verrast met een mooie grote bos rode rozen.

Dinsdag is onze oppasdag en onze kleindochter werd om 9 uur gebracht en dat was mijn volgende cadeautje van de dag en toen ze weer opgehaald werd aan het einde van de dag kregen van haar ouders een doosje bonbons.

Maar als klap op de vuurpijl ging om half 6 ineens de bel en daar stond de bezorgservice van Jasmin Garden voor de deur met een heerlijke Chinese maaltijd en een flesje wijn van het huis, dit alles aangeboden aan ons door mijn schoonzusje Elvira. Wat een verrassing, wat lief van haar en zo werd onze dag toch nog onwijs leuk. Maar het fijnste is natuurlijk dat we nog steeds samen zijn na al die jaren en we gaan op voor de volgende 33 jaar!