Onze voorgenomen vakantie is in duigen gevallen omdat mijn man ziek is geworden en dat net andere halve dag voordat we zouden vertrekken. Dikke pech maar nog het meeste voor hem want hij voelt zich hondsberoerd. Hij kan geen eten binnen houden en alleen maar in bed liggen, heeft koorts en veel spierpijn. Het is geen corona maar wel een ander virusje. Onze schoondochter en zoon hadden het ook. Gelukkig ben ik, tot nu toe, bespaard gebleven.

Maar wel balen natuurlijk, we hadden allemaal plannen in Spanje. Het leuke hotelletje wat we geboekt hadden in La Herradura voor onze trouwdag konden we niet meer annuleren en hebben we nu maar cadeau gedaan aan mijn neef Bob met zijn vrouw, ze zullen foto’s sturen, dan kunnen we toch nog even meegenieten.

Terwijl Lesley in zijn bedje ligt kan ik kijken op netflix wat ik wil, haardje aan en kopje gemberthee erbij.

Is prima hoor maar liever had ik in Spanje lekker bezig geweest in bv de tuin met de belletjes van de geitjes op de achtergrond of de loeiende koeien, maar ons volgende ticket in maart was al geboekt, we komen er wel, alleen nog even ietsjes langer wachten.

Hoop dat de restaurants snel open gaan dan kunnen we samen met de kinderen hier in Nederland lekker gaan eten voor onze trouwdag, moeten we nog wel even wachten tot onze dochter weer terug is uit Mexico.