In deze corona tijd hebben we zo allemaal onze verlangens, van winkelen, een avondje naar het theater, een concertje pakken of gewoon weer eens lekker uiteten en daarna het er weer aftrainen bij de sportschool.

Veel kan er nog niet maar langzaam zal er steeds meer kunnen gelukkig, de mensen zijn het allemaal een beetje beu, zelfs de mensen die zich keurig aan de regels hielden worden nu ook opstandig, maarja zo’n virus laat zich niet zomaar leiden, we zullen geduld moeten hebben en onze levens erop moeten aanpassen want weg is het voorlopig niet. Maar dat er soms in onze ogen wat oneerlijke beslissingen genomen worden voelt niet prettig en geeft onrust.

Ik moet eerlijk zeggen ik heb zelf niet zo’n last van al die regels. Ik heb geen eens tijd om veel dingen te doen. Ben druk met mijn werk en met het oppassen op mijn kleindochter, tevens loop ik een paar keer per week nu hard. (Nog beginnersniveau hoor maar doe mijn best)

Maar ik heb zeker wel een verlangen in deze tijd maar dat heeft voornamelijk met het jaargetijde te maken. Ik verlang namelijk naar de zon. Boven de 5 graden functioneer ik nog wel prima maar eronder vind ik erg lastig. Gelukkig mogen we wel vliegen en in Spanje wordt corona als een griepje behandeld las ik. Dus daarom kijk ik er naar uit om weer naar ons huis te gaan, het ticket is geboekt.

Ik heb zelfs een dagje een hotelletje geboekt aan de kust bij La Herradura met onze trouwdag, waar het meestal wel 5 graden warmer is in de winter dan bij ons in het binnenland.

Ik kan niet wachten om in het vliegtuig te stappen en lekker te gaan genieten van Hacienda La Suerte.

De avonden zijn wel koud bij ons in Spanje dat verschilt niet veel met Nederland. De monteur van de palletkachel die nog steeds stuk is heeft beloofd hem te komen afmaken en samen met de openhaard zullen we het dan niet koud hebben. De snoeier van de olijfbomen gaat volgende week beginnen aan onze boomgaard. Een afspraak met de zwembadboer is gemaakt om te praten over nieuwe tegels en als ik Lesley nog even om kan praten ook over zwembadverwarming. We gaan mijn neef Bob bezoeken in Torrox, we gaan met vrienden wandelen, lekker met vrienden eten etc etc. Dus het wordt vast een lekker gezellig druk weekje. Ik hoop natuurlijk ook op wat lekkere zonnestralen, zin in!!