De feestdagen zijn weer achter de rug. Ondanks de strenge regels hier in Nederland hebben we er toch wat gezelligs van gemaakt. Onze buikjes zijn weer vol gegeten en vol nieuwe wensen en dromen zijn we het volgende jaar in gegaan, wat zal 2022 ons gaan brengen?

Het jaar 2021 was voor ons een bijzonder jaar, natuurlijk omdat onze kleindochter Fallon geboren is, wat brengt die kleine meid veel geluk in ons leven. Inmiddels is ze alweer 5 maanden oud.

Ik pas 1 dag per week op haar en ik vind het heerlijk. Ik wandel na het groenten hapje en de fles zo’n ander half uur met haar buiten en dan valt ze lekker in slaap. Na de wandeling loop ik rondjes in de kamer met haar op mijn arm en zing ik wat liedjes en doen we het spelletje kiekeboe wat ze prachtig vindt, ze kan zo lekker lachen en dan smelt je helemaal. Voor je het weet staan papa en mama alweer om 5 uur voor de deur om haar weer mee te nemen, de tijd vliegt als we samen zijn.

De tijd gaat sowieso hard, het is ook inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Jairo afstudeerde in Amerika en dat wij hem gingen opzoeken om bij de graduation te zijn.

Na de diploma uitreiking zijn we gaan reizen en als afsluiting op een cruise gegaan in de Western Caribbean. Net voor deze reis hadden we een bod gedaan op een Spaans huis. We durfden op onze reis niet teveel geld uit te geven want stel je voor dat ons bod geaccepteerd zou worden dan hadden we onze centjes hard nodig. Jammer voor Lesley want de Kaaimaneilanden bleek een waar paradijs te zijn voor horloge liefhebbers.

Dus eigenlijk kunnen we stellen dat Lesley zijn droomhorloge heeft laten liggen voor ons huidige Spaanse huis. Gelukkig werd het bod geaccepteerd en heeft Lesley niet voor niks de juiste keuze gemaakt.

Deze foto hadden we mee op reis toentertijd want deze stond in het verkoopfoldertje. Nadat de akte in maart 2012 was gepasseerd is er van alles gebeurd zowel binnen als buiten en nog steeds verfraaien we, zo zal er ook in 2022 weer het nodige gaan gebeuren. Ik houd jullie weer op de hoogte via mijn blog!