Gargamel, zegt altijd Ohh ik haat smurfen. Maar ik zeg in het najaar altijd Ohh ik haat dit weer.

Regen, regen, regen ik vind er niks aan. Ik wandel graag en zeker in het najaar is de natuur prachtig maar regen en wind vind ik niks, heb niet voor niks een huis in Spanje waar de zon wat vaker schijnt.

Maarja ondertussen moet ik me ook hier vermaken. Regelmatig plan ik etentjes met vriendinnen om gezellig bij te kletsen, of ik ga op bezoek bij een vriendin die voor mijn gevoel bijna in Duitsland is gaan wonen, jeetje 2 uur heen en 2 uur terug, Maar wat een prachtig huis heeft ze zeg.

Ik lees elke week voor aan Tiago, dat doe ik inmiddels alweer een jaar, hij is in Costa Rica geboren en had wat taalachterstand, maar het slimme ventje pakt het ontzettend goed op en ik vind hem met zijn 5 jaar al onwijs slim.

Het is vrijwilligerswerk maar ik heb zelf ook enorm veel plezier ervan. Iets anders voor de maatschappij doe ik ook, ik doneer bloed een paar keer per jaar, zo probeer ik mijn steentje bij te dragen.

Maar wat ik natuurlijk het allerleukste vind om te doen is oppassen op mijn kleindochter. Vanmiddag ga ik proefoppassen want mijn schoondochter gaat bijna weer aan het werk. Zo kunnen we alles even doornemen want ik moet er weer helemaal weer inkomen, het is immers alweer bijna 30 jaar geleden dat mijn jongste zo’n klein ukkie was.

Wat een schatje die Fallon! Dat wordt genieten.