Wat wil je hebben voor je verjaardag vroeg ik aan mijn schoonzus die in september jarig was geweest, geen idee was het antwoord. Nou ik wist wel wat. Onze dochter is in november ook jarig dus voor beide dames hun verjaardag nemen Les en ik ze mee naar België. Een belevenis geven is veel leuker dan een niks zeggend cadeautje.

Ik had een leuk programmaatje gemaakt en op 29 oktober 2021 vertrokken we. Sharp 11.45 wat in mijn planning stond werd 12.10 en ipv 13.30 op de lunch locatie werd de aankomst 13.55. We besloten niet uitgebreid te lunchen maarja als je dan bij zo’n prachtige locatie aankomt wil je wel genieten van het uitzicht en wil je mooie foto’s maken.

Nooit geweten dat zo dichtbij de snelweg de A2 in Vught dit prachtige kasteel lag.

Via een ophaalbrug wandel je over de slotgracht de binnenplaats op van Kasteel Maurick. Er zit een a la carte restaurant en een brasserie. Tevens kun je er een overnachting boeken.

We waren hier maar kort voor de lunch maar ik wil hier zeker vaker komen in dit sprookjesachtige kasteel, misschien zelfs een keertje een nachtje slapen?

Mijn strakke planning liep helemaal in de war want volgens de routeplanner zouden we pas om 17.15 aankomen in België maar we hadden om 17 uur een afspraak. Het was nog 2.45 uur rijden dus misschien halen we nog wat tijd in onderweg.

Uiteindelijk hebben we toch maar gebeld dat we ietsjes later waren want we wilden de tour bij bierbrouwerij ACHOUFFE niet missen.